SnorBan Anti-snarkskena

SnorBan Anti-snarkskena
Ditt betyg
15 recension(er)

Ordinarie pris 449,00 kr

Specialpris: 398,00 kr

  • Köp 2 för 299,00 kr st och Spara 25%

Artiklar 1 till 10 av totalt 15

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
Skenan har i stort sett fått snarkningen att försvinna Recenserad av Jab
Ditt betyg
Rekommenderar starkt produkten. Min pappa som är 65 har snarkat i merparten av sitt liv och har även sömnapné. Redan första natten han använde skenan försvann 90-95% av snarkningen, och det är när hans snarkning är som värst. Resten av tiden snarkar han inte alls. Skenan är även lätt och bekväm. (Skrevs den 29 april 2019)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Har provat många olika snarkskenor, men den här är bäst. Recenserad av Ilona
Ditt betyg
Funkar kanon, har använt den i många år. Lätt att forma. (Skrevs den 14 januari 2019)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Jag kan rekommendera den varmt! Recenserad av Oscar
Ditt betyg
Efter att ha provat en massa olika hjälpmedel mot snarkning, från spray, plåster med mera, gick jag till ögon-näsa-halsläkaren för en undersökning. Han kunde inte göra någonting, men föreslog att jag skulle prata med min tandläkare om en bettskena. Jag fick ett pris på ca 5000 kr, och då såg jag en artikel om hjälpmedel mot snarkning, där Snorban nämndes. Jag köpte en och har sovit med den sedan dess (har haft flera stycken). Den är enkel att anpassa och håller underkäken framskjuten så att man inte snarkar! (Skrevs den 11 december 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Prova själv - det fungerar! Recenserad av Mathias
Ditt betyg
Jag var lite skeptisk, men med full returrätt hade jag inget att förlora med att prova Snorban.
Den var förvånansvärt enkel att anpassa efter mina käkar. Det var lite obehagligt första natten, men efter att jag konstaterat att min fru hade sovit lugnt hela natten, valde jag att forma om skenan på nytt. Då blev den bättre.
Det sista som händer innan sänglämpan släcks är att bettskenan sätts på plats. Nu tänker jag knappt ens på att jag har den i munnen.
Vi blev av med ett mycket störande problem, så jag kan lätt rekommendera andra att testa. (Skrevs den 19 oktober 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Lycklig familj Recenserad av David
Ditt betyg
Fungerar otroligt bra för mig. Inte så jätte bekvämt men bättre än att väcka alla i familjen. (Skrevs den 9 september 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
10 år med SnorBan Recenserad av Alfred
Ditt betyg
I nästan 10 år nu har jag använt Snorban varje kväll, både hemma och på resor. Det är inte alltid den förhindrar snarkningarna helt, enligt min fru, men det beror nog på att "sidorna" hade kunnat vara lite, lite högre. Det är dock inte den största fördelen för mig. Att vakna utan att vara helt snustorr i munnen och inte ha huvudvärk är den absolut största fördelen med att inte snarka. Saken är att när man snarkar håller man ofta andan länge, men med min Snorban är det inte längre ett problem. Därför har jag inte längre svår huvudvärk när jag vaknar, vilket jag hade INNAN jag började använda Snorban. Jag anser nästan faktiskt att både minskandet av muntorrhet och ett större välbefinnande borde vara med i era rekommendationer av snorban. (Skrevs den 14 augusti 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Klart värt att prova Recenserad av Sollan
Ditt betyg
Värt att testa, hjälper även mot min muntorrhet på nätterna (Skrevs den 10 april 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Tar bort mina snarkningar Recenserad av Ivar
Ditt betyg
Detta är den andra Snorban jag köpt. Jag vande mig vid den efter bara några nätter, och det bästa är att jag verkligen slutat snarka - som vanligtvis är så högt att grannarna kan höra det! Som en positiv bieffekt slipper jag störd sömn och jag vaknar inte längre ont i halsen. (Skrevs den 19 mars 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Fungerar Recenserad av Melissa
Ditt betyg
Hej - Jag har försökt allt utan att kunna få stopp på min snarkning - allt från medicin till extra kuddar. Men så fort jag fick SnorBan slutade jag snarka. Snorban bar extremt enkelt att anpassa, och det gick snabbt att vänja sig vid att sova med den. (Skrevs den 15 december 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Jättenöjd Recenserad av Anna
Ditt betyg
Hej, min man är jättenöjd med Snorban. Jag är mer än nöjd. Han har verkligen slutat snarka. Helt otroligt. Det trodde jag aldrig. Har rekommenderat den till släktingar och vänner :) (Skrevs den 27 oktober 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: SnorBan Anti-snarkskena

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma