SnorBan Anti-snarkskena

SnorBan Anti-snarkskena
Ditt betyg
12 recension(er)

Ordinarie pris 449,00 kr

Specialpris: 398,00 kr

  • Köp 2 för 299,00 kr st och Spara 25%

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
Prova själv - det fungerar! Recenserad av Mathias
Ditt betyg
Jag var lite skeptisk, men med full returrätt hade jag inget att förlora med att prova Snorban.
Den var förvånansvärt enkel att anpassa efter mina käkar. Det var lite obehagligt första natten, men efter att jag konstaterat att min fru hade sovit lugnt hela natten, valde jag att forma om skenan på nytt. Då blev den bättre.
Det sista som händer innan sänglämpan släcks är att bettskenan sätts på plats. Nu tänker jag knappt ens på att jag har den i munnen.
Vi blev av med ett mycket störande problem, så jag kan lätt rekommendera andra att testa. (Skrevs den 19 oktober 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
Lycklig familj Recenserad av David
Ditt betyg
Fungerar otroligt bra för mig. Inte så jätte bekvämt men bättre än att väcka alla i familjen. (Skrevs den 9 september 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
10 år med SnorBan Recenserad av Alfred
Ditt betyg
I nästan 10 år nu har jag använt Snorban varje kväll, både hemma och på resor. Det är inte alltid den förhindrar snarkningarna helt, enligt min fru, men det beror nog på att "sidorna" hade kunnat vara lite, lite högre. Det är dock inte den största fördelen för mig. Att vakna utan att vara helt snustorr i munnen och inte ha huvudvärk är den absolut största fördelen med att inte snarka. Saken är att när man snarkar håller man ofta andan länge, men med min Snorban är det inte längre ett problem. Därför har jag inte längre svår huvudvärk när jag vaknar, vilket jag hade INNAN jag började använda Snorban. Jag anser nästan faktiskt att både minskandet av muntorrhet och ett större välbefinnande borde vara med i era rekommendationer av snorban. (Skrevs den 14 augusti 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(1 av 1ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Klart värt att prova Recenserad av Sollan
Ditt betyg
Värt att testa, hjälper även mot min muntorrhet på nätterna (Skrevs den 10 april 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(1 av 1ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Tar bort mina snarkningar Recenserad av Ivar
Ditt betyg
Detta är den andra Snorban jag köpt. Jag vande mig vid den efter bara några nätter, och det bästa är att jag verkligen slutat snarka - som vanligtvis är så högt att grannarna kan höra det! Som en positiv bieffekt slipper jag störd sömn och jag vaknar inte längre ont i halsen. (Skrevs den 19 mars 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(2 av 3ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Fungerar Recenserad av Melissa
Ditt betyg
Hej - Jag har försökt allt utan att kunna få stopp på min snarkning - allt från medicin till extra kuddar. Men så fort jag fick SnorBan slutade jag snarka. Snorban bar extremt enkelt att anpassa, och det gick snabbt att vänja sig vid att sova med den. (Skrevs den 15 december 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(3 av 3ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Jättenöjd Recenserad av Anna
Ditt betyg
Hej, min man är jättenöjd med Snorban. Jag är mer än nöjd. Han har verkligen slutat snarka. Helt otroligt. Det trodde jag aldrig. Har rekommenderat den till släktingar och vänner :) (Skrevs den 27 oktober 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(6 av 6ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Kan varmt rekommenderas Recenserad av Nora
Ditt betyg
Min erfarenhet av SnorBan är mycket kort:
Jag kan sova varje natt, och det är alltså bredvid min man.
Jag har faktiskt fått något som liknar ett nytt liv. (Skrevs den 10 september 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(5 av 5ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Det tar ett tag att vänja sig Recenserad av Max
Ditt betyg
Sitter bekvämt i munnen när den är formad korrekt. Jag fick lite ont i käkleden de första nätterna och dreglade en hel del, men det avtog efterhand. Skenan har en tendens att glida av tänderna i överkäken, eftersom jag öppnar munnen ofrivilligt när jag sover. (Skrevs den 6 augusti 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(4 av 4ansåg att detta omdöme var till hjälp))
Bättre än kopiorna Recenserad av Axel
Ditt betyg
Jag har använt SNORBAN i flera år, och resultat är riktigt bra - fråga bara min fru som sover bättre. Jag sover också bättre, och känner mig mer utvilad på morgonen. Jag behöver inte lika många timmar i sängen när jag använder SNORBAN. För ett år sedan provade jag en kopia, men den hade inte alls samma kvalitet. Den var billigare - med det var ett dåligt sätt att spara pengar om man vill slippa snarkningar. Jag kan varmt rekommendera SNORBAN, och bara den. (Skrevs den 13 juli 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Var detta omdöme till hjälp?  Ja Nej
(4 av 6ansåg att detta omdöme var till hjälp))

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: SnorBan Anti-snarkskena

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma