Min kundvagn

Ångerrätt

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från och med den dag du får varan. Inom 14 dagar ska du meddela oss att du vill ångra ditt köp. Meddelandet ska lämnas via vårt kontaktformulär här eller via e-post till support@snorban.se I meddelandet ska du uttrycka tydligt att du vill utnyttja din ångerrätt. Du kan även använda vårt standardformulär för returer. Det följer med din beställning. 

Om du istället vill använda Konsumentverkets standardisera de ångerblankett så gå det naturligtvis bra. Du hittar den här.

Du kan inte ångra köpet genom att endast neka att ta emot varan utan att meddela oss om det.


Varor som inte omfattas av ångerrätt
Följande varor omfattas inte av ångerrätten:
• Leverans av varor som kan antas försämras eller bli för gamla inom kort tid.
• Leverans av förseglade produkter som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte är lämpliga att returneras och där förseglingen har brutits efter leverans.

Du har ingen ångerrätt om:
• du bryter förseglingen på produkter som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte är lämpliga att returneras.

Varans skick när du skickar tillbaka den
Du är ansvarig för eventuell minskning av produktens värde som uppstår av annan hantering än vad som är nödvändigt för att avgöra varans typ, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord - du kan prova varan på samma sätt som du skulle göra i en fysisk butik.

Om varan är provad på annat sätt än beskrivet här ovan betraktar vi den som använd, vilket innebär att du vid en retur endast får en del eller inget av beloppet tillbaka, beroende på varans handelsmässiga värde.

Returer
Du ska skicka tillbaka varan till oss utan onödiga förseningar och senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra ditt köp. Du ansvarar för de direkta utgifter som uppstår i samband med returnering av varan. Vid returnering ansvarar du för att varan är lämpligt förpackad. Du ansvarar för varan tills den är levererad.

Om du ångrar ditt köp skickar du tillbaka varan till:
SnorBan DK Aps
Dalgas Avenue 40B
8000 Aarhus C
Danmark

Återbetalning av köpsumman
Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka den summa som du har betalat till oss. Du har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då vi mottagit meddelandet. Du kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess du har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.

Återbetalning sker med samma betalningssätt som när köpet gjordes.

När vi har fått tillbaka varan och gjort återbetalningen kommer du att få en bekräftelse via e-post.

© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. +46 812410245 - Vat no. DK31276071