Företagsprofil

Mål och värderingar

2008 skapades SnorBan DK Aps i syftet att hjälpa snarkare och deras partners att få en bättre sömn utan snarkningar. Flera öron-näsa-halsläkare rekommenderar våra produkter, som alla har genomgått kliniska tester och visat sig vara effektiva mot snarkning. SnorBan DK Aps är 100 % familjeägt, och vi gör vårt allra bästa för att erbjuda högkvalitativ hjälp och support. Vi står för våra produkter till 100 %, och erbjuder garanterad effekt eller pengarna tillbaka för vår primära produkt, SnorBan.

SnorBan DK ApS har fått e-mærket
SnorBan är godkänd av e-handelsfonden för att sälja och leverera varor via internet. Det är din säkerhet för trygg handel, både när det gäller de tekniska aspekterna som kryptering av betalningsdata och användning av personuppgifter, men även rent handelsmässiga aspekter som att garantera din returrätt och ångerrätt, mm.

När du handlar på e-märkta sidor har du tillgång till e-handelsfondens hotline för användare.

Företagsinformation

Företagets juridiska namn: SnorBan DK ApS
Företagsform: Anpartsselskab (da. aktiebolag)
CVR-nummer: 31276071
Etableringsår: 2008
Adress: Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C
Godkännande för e-mærket

Personerna bakom verksamheten
Kristian Luplau (Butiksinnehavare)

Kontakta oss: Klicka här

Vi föredrar att kontaktas skriftligen. På det sättet har du både vårt svar i skrift, och det är mycket enklare för oss att återkomma till dig med svar på ytterligare frågor.

Om du hellre vill prata med oss, kan du kontakta oss på tel. +45 50564212 alla vardagar mellan kl. 10:00 och 16:00 Om du ringer utanför öppettiderna kan du tala in ett meddelande till oss. Om du så önskar ringer vi sedan upp dig.

Vår monter på Scandefa dental utställning, Köpenhamn 2016

Scandefa 2016