Leveranstider och priser

Leveranstider

Vi använder PostNord, och du får normalt dina varor 3-4 vardagar efter din beställning. Alla produkter lämnar vårt lager samma dag eller dagen efter att beställningen har lagts. Vi kan dock inte ansvara för förseningar hos PostNord. I händelse av att leveransen inte kommer fram, skickar vi naturligtvis en ny utan kostnad.

Fraktpriser

När du handlar för mer än 499 kr är leveransen gratis, för beställningar under 499 kr är fraktpriset 39 kr. Du få alltid se priset innan du slutför beställningen. 

De vanligaste frågorna

Vad händer om jag inte är hemma när posten kommer?
Om brevbäraren inte kan leverera paketet på den adress du har angett får du en avi där det står att posten har försökt leverera paketet och var du hämta det. Om paketet inte hämtas ut inom den angivna tidsperioden skickas det tillbaka till oss. Du kommer då att få ett e-postmeddelande av oss där vi frågar vad vi ska göra med paketet.

Min beställning står som skickad, men jag har inte fått den. Vad ska jag göra?
Ditt paket befinner sig troligen på ditt lokala postkontor. Ibland glömmer brevbäraren att lägga en avi i din brevlåda, och ibland kommer den bort i reklam eller liknande. Du kan hämta ut paketet på postkontoret vid uppvisande av giltig legitimation. Efter ca 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss.