Säker betalning

Betalningsmetoder

Du kan välja mellan att betala med kort eller paypal. 

1. Betala med kort:
Du kan betala med följande betalkort:

Visa   Visa
Visa Electron   VISA Electron
MasterCard   MasterCard
Maestro   Maestro
JCB   JCB


När du betalar med kort drar vi summan från ditt konto först när dina varor skickas. 
Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Vi använder ePay för högsta säkerhet vid kortbetalning med Visa och MasterCard. Direkt när du har lagt din order kommer du bli överförd till ePays betalningssystem. Här ska du genomföra din betalning.


Epay är ett av Skandinaviens populäraste företag inom betalsystem för internetbutiker. Epay är naturligtvis certifierade enligt den PCI-standard som kräver att inte mindre än 200 säkerhetspunkter ska uppfyllas. Epay samarbetar med alla Skandinaviens ledande banker och kortinlösare och uppfyller alla de senaste certifieringar och säkerhetskrav från inlösare och kortorganisationer (Läs mer).

All kommunikation mellan Epay's betalningssystem och kortinnehavaren går via en krypterad SSL förbindelse. Det innebär att endast Nets (ett företag som godkänner internationella korttransaktioner) kan läsa informationen. Du har ingen självrisk om ditt kort skulle missbrukas i en webbshop som använder SSL i sitt betalningssystem. Därmed är du bättre skyddad än i den fysiska världen, där du har en självrisk när ditt betalkort missbrukas med pinkoden.

2. Betala med Paypal: 

Paypal
Vi erbjuder våra kunder att säkert och bekvämt skicka och ta emot betalningar online med PayPal. 

När du använder PayPal, hålls dina betalningsuppgifter privata och varje PayPal betalning följs av en mejlbekräftelse av din transaktion. Vid beställning, kommer det totala beloppet att dras från ditt konto på PayPal och det tillkommer inga extra kostnader för att använda denna tjänst.

Om du vill lära dig mer om betalningar och öppna ett konto hos PayPal, besök PayPals webbplats.