Snooze näsvidgare

Snooze näsvidgare
Ditt betyg
8 recension(er)
89,00 kr
  • Köp 2 för 79,00 kr st och Spara 12%
  • Köp 3 för 72,00 kr st och Spara 20%

8 artiklar

per sida
Den fungerar bra tillsammans med Snorban Recenserad av Mikael
Ditt betyg
Jag har använt Snorban under ett par år, men min fru berättade för mig att jag ibland snarkade med Snorban, dock inte så illa som förr. Nu använder jag näsvidgaren tillsammans med Snorban och min fru har inte klagat över min snarkning sedan jag började använda den. (Skrevs den 11 maj 2019)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Bättre sömn Recenserad av Philip
Ditt betyg
Mycket bättre sömn, och nästan ingen snarkning (Skrevs den 6 november 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
FANTASTISK uppfinning Recenserad av Jonathan
Ditt betyg
Näsvidgarna har förbättrat mitt liv tack vare bättre sömn. TACK (Skrevs den 19 juni 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Tack snooze Recenserad av Olle
Ditt betyg
De första nätterna var den distraherande när jag skulle sova - men nu har jag vant mig vid den. Helt perfekt för att förbättra min andning genom näsan :-) (Skrevs den 4 januari 2018)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt
Dela detta omdöme
Tack för en bra produkt och bra vägledning Recenserad av Göran
Ditt betyg
Jag tycker att den är ganska bekväm och glömmer snabbt att jag har den i näsan. Den har hjälpt mig med min andning när jag sover, och även om den inte helt har hindrat mig från att snarka, så säger min fru att det har blivit markant bättre. Jag kommer att fortsätta att använda den endast av den orsaken. (Skrevs den 11 augusti 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt
Dela detta omdöme
Trevlig, lätt och relativt diskret Recenserad av Roland
Ditt betyg
Jag sover bättre och vaknar inte längre upp med torr mun och huvudvärk :-) (Skrevs den 8 juli 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Tack Recenserad av Andreas
Ditt betyg
Produkten hjälper mig verkligen med att “utvidga” näsborrarna och den sitter kvar hela natten! Det bästa är att min snarkning har minskat! (Skrevs den 16 juni 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Dela detta omdöme
Har nästan tagit bort min snarkning :-) Recenserad av Lisa
Ditt betyg
Med denna produkt kan jag nu andas lugnt och min snarkning är i stort sett borta. Tusen tack! (Skrevs den 12 maj 2017)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt
Dela detta omdöme

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: Snooze näsvidgare

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma