Min kundvagn

Somnofit-S

1 295,00 kr
I lager
SKU
4513

(Inkl. moms, exkl. porto)

Tvådelad snarkskena för behandling mot snarkningar och mild till måttlig sömnapné. Somnofit-S anti-snarkskena är den senaste versionen av snarkskenor och är en vidareutveckling av Somnofit.

Funktionsprincip
Somnofit-S håller underkäken lite framskjuten, vilket öppnar luftvägarna och underlättar andningen. Därmed lättas snarkningen och de nattliga andningsuppehållen minskas. 

Utan Somnofit-S Med Somnofit-S

Kliniskt bevisad effekt mot snarkning och sömnapné!
Flera internationella studier har dokumenterat att snarkskenor har en mycket positiv effekt på snarkning och i vissa fall mild till måttlig sömnapné.

Nyaste teknologin med Artoflekssystem
Somnofit-S är baserat på ett Artoflekssystem som består av flera rörliga delar som är inbyggda i munstyckena. Det gör att Somnofit-S är flexibel och får en perfekt passform med ett jämnt tryck över tänderna. 

Artoflekssystemet garanterar ett utmärkt grepp på tänderna som tidigare endast kunnat uppnås med skenor från tandläkaren, som är många gånger dyrare. Effekten kan jämföras med skenor från tandläkaren, men SomnoFit har en betydligt lägre kostnad.

Fördelar:
• Underkäken kan justeras från 0 till 12 millimeter.
• Fri rörelse av käken i sidled.
• Möjlighet att öppna munnen.
• Individanpassas lätt på ett par minuter. 

Biokompatibla material
Somnofit-S är tillverkad i biokompatibla material, och är fri från ftalater och andra allergiframkallande ämnen. Produkten är CE-godkänd och tillverkas i Schweiz.

Rengöring och förvaring
Borsta skenan varje morgon med en mjuk tandborste och 2 till 3 droppar diskmedel eller speciellt rengöringsmedel för skenor som Ecosym gel för att reducera plack utan att förstöra plasten. Skölj av, låt den lufttorka och förvara den i den medföljande förvaringsväskan.

Write Your Own Review
Du recenserar:Somnofit-S
Your Rating
© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. +46 812410245 - Vat no. DK31276071