SomnoFit-S anti-snarkskena

 • Somnofit-S låda
 • Somnofit-S
SomnoFit-S anti-snarkskena
1 295,00 kr
ELLER

Tvådelad snarkskena för behandling mot snarkningar och mild till måttlig sömnapné. Somnofit-S anti-snarkskena är den senaste versionen av snarkskenor och är en vidareutveckling av Somnofit.

Beskrivning

Detaljer

Funktionsprincip
Somnofit-S håller underkäken lite framskjuten, vilket öppnar luftvägarna och underlättar andningen. Därmed lättas snarkningen och de nattliga andningsuppehållen minskas. 

Utan Somnofit-S Med Somnofit-S

Kliniskt bevisad effekt mot snarkning och sömnapné!
Flera internationella studier har dokumenterat att snarkskenor har en mycket positiv effekt på snarkning och i vissa fall mild till måttlig sömnapné.

Nyaste teknologin med Artoflekssystem
Somnofit-S är baserat på ett Artoflekssystem som består av flera rörliga delar som är inbyggda i munstyckena. Det gör att Somnofit-S är flexibel och får en perfekt passform med ett jämnt tryck över tänderna. 

Artoflekssystemet garanterar ett utmärkt grepp på tänderna som tidigare endast kunnat uppnås med skenor från tandläkaren, som är många gånger dyrare. Effekten kan jämföras med skenor från tandläkaren, men SomnoFit har en betydligt lägre kostnad.

Fördelar:
• Underkäken kan justeras från 0 till 12 millimeter.
• Fri rörelse av käken i sidled.
• Möjlighet att öppna munnen.
• Individanpassas lätt på ett par minuter. 

Biokompatibla material
Somnofit-S är tillverkad i biokompatibla material, och är fri från ftalater och andra allergiframkallande ämnen. Produkten är CE-godkänd och tillverkas i Schweiz.

Rengöring och förvaring
Borsta skenan varje morgon med en mjuk tandborste och 2 till 3 droppar diskmedel eller speciellt rengöringsmedel för skenor som Ecosym gel för att reducera plack utan att förstöra plasten. Skölj av, låt den lufttorka och förvara den i den medföljande förvaringsväskan.

Film

Tillbehör
 1. Ecosym gel håller SnorBan-skenan ren utan att påverka det medicinska material som SnorBan är tillverkat av. Ecosym gel tar effektivt bort plack från ytan av din SnorBan-skena. Plack är en vanlig orsak till bildandet av bakterier.

  Leveranstid: 3-4 dagar

  Ordinarie pris 89,00 kr

  Specialpris: 79,00 kr

  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  Ecosym gel - effektiv rengöring av SnorBan-bettskenan
 2. Används 1 gång per vecka och rengör på djupet. Ecosym Forte rengöringskoncentrat kan med fördel användas tillsammans med ecosym gel (dagligen) för att effektivt avlägsna plack och bakterier från ytan av din SnorBan.

  Leveranstid: 3-4 dagar

  89,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  Ecosym rengöringsvätska rengör din SnorBan-bettskena
Omdömen

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: SomnoFit-S anti-snarkskena

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma