Dr. Winkler snarkband

Dr. Winkler snarkband
189,00 kr
ELLER

Ett elastiskt snarkband som hjälper dig att hålla SnorBan på plats och munnen stängd medan du sover. Därmed garanteras det att du kan andas ordentligt genom näsan!

Beskrivning

Detaljer

Verkan
Snarkbandet verkar genom att hålla munnen stängd medan du sover, vilket ser till att du andas korrekt genom näsan. När man andas genom munnen blir luften inte tillräckligt fuktig, och torr luft belastar näsa och luftvägar, vilket leder till vibrationer och snarkningar.

Testa dig själv
Öppna munnen och gör ett snarkljud. Stäng nu munnen och försök göra samma snarkljud igen. Om du bara kan göra ljudet med öppen mun kommer hakbandet att minska dina snarkproblem.

Typiska kännetecken
Personer som lider av denna typ av snarkning vaknar ofta med ont i halsen, torr mun och dålig andedräkt. En del lider även av tandköttsinflammation. Denna typ av snarkare har dessutom ofta en tendens att snarka mer under vintern när luften ofta är torr.

Problem att andas genom näsan
Många kommer att ha fördel av att komplettera med en näsvidgare som underlättar andningen genom näsan. Nässköljning bör även övervägas om man har problem med damm- eller pollenallergi.

Material
Hakbandet är tillverkat av svart bomull och fästs runt huvudet med karborrband. Ett brett band löper över pannan och förhindrar tryck. Bandet är elastiskt och ca 78 cm långt.

Tillbehör
 1. SnorBan anti-snarkskena tar bort eller minimerar snarkningarna och förbättrar sömnkvaliteten. SnorBan har dokumenterad effekt och verkar omedelbart. Den är otroligt bekväm, eftersom den formas helt efter användarens tänder. SnorBan är tillverkad i hypoallergen termoplast och har en lätt och slitstark design. Erbjudande: Garanterad effekt eller pengarna tillbaka inom 30 dagar!

  Leveranstid: 2-3 dagar

  Ordinarie pris 449,00 kr

  Specialpris: 398,00 kr

  Inkl. moms, ekskl. porto

  Läs mer
  SnorBan snarkskena är bäst i test
RECENSION

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dr. Winkler snarkband

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma