Min kundvagn

Zedopor spray (75 ML)

159,00 kr
Ej i lager
SKU
4510

(Inkl. moms, exkl. porto)

  • Köp 3 för 139,00 kr varje och Spara 13%

Zedopor anti-snarkningsspray är en enkel och effektiv lösning mot snarkning. Zedopor verkar direkt och ger upp till 8 timmars nattvila. Sov gott utan snarkning med denna billiga och biverkningsfria antisnarkningsspray.

Vad är Zedopor®?
Zedopor är en danskutvecklad anti-snarkningsspray, som verkar genom att fukta vävnaden längst bak i svalget, och därigenom reduceras de vibrationer som ger upphov till snarkningarna. Zedopor ger omedelbar effekt och de aktiva substanserna förblir kvar i gommen hela natten (8 timmar).

Zedopor anti-snarkningsspray är speciellt utvecklad för att spridas i hela gommen och ge optimal verkan. Zedopor är lätt att använda och kräver ingen tillvänjning. Namnet Zedopor härstammar från latin och betyder: “Lugn, djup sömn”.

Varför välja Zedopor?
• Reducerar snarkning effektivt.
• Verkar direkt.
• Långtidseffekt - ger upp till 8 timmars nattvila.

Pengarna tillbaka-garanti!
Är du förstagångsköpare och tvivlar på att Zedopor har effekt för dig? Tillverkaren lovar full returrätt med garanti om pengarna tillbaka vid bristande effekt. Det medföljer en guide om du önskar utnyttja garantin.

Svenska läkare dokumenterar effekten
Två svenska forskare har undersökt effekten av Zedopor på 20 snarkare i åldern 30 till 67 år. Hela 85 % av deltagarna upplevde att de sov bättre och var mer utvilade. I 60 % av fallen bedömde deras sängpartner att Zedopor gav en signifikant minskad snarkning. Forskarna drog slutsatsen att snarkningen minskade och sömnkvaliteten förbättrades redan efter en natts användning.

Endast naturliga ingredienser
Zedopor® spray mot snarkning innehåller bara naturliga ingredienser och är ofarlig att svälja. Fördelen med Zedopor® är tillsatsen av effektiva vegetabiliska oljor och emulatorer och frånvaron av vissa allergena oljor som har besvärat användare av andra medel.

Enkel användning:
Skaka flaskan innan användning. Luta huvudet bakåt och spraya 3-4 gånger längst bak i gommen. Vänta i 20 sekunder innan du sväljer.

Innehåll: Vitaminer B6, E, C plus olivolja, solrosolja , kamomillolja, pepparmintolja , vegetabiliska oljor samt kaliumsorbat och natriumbensoat.

Vem bör inte använda Zedopor?
Om du lider av sömnapné så bör du kontakta läkare. En del snarkare lider även av sömnapné och de blir inte hjälpta av Zedopor. Sömnapné är upprepade, kortvariga andningsuppehåll under sömnen med sömnproblem som följd, vilket leder till en nedsatt syresättning i blodet. Om du misstänker att du lider av sömnapné, bör du kontakta din läkare.

Write Your Own Review
Du recenserar:Zedopor spray (75 ML)
Your Rating
© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071