Zedopor spray (75 ML)

Zedopor spray (75 ML)
159,00 kr
 • Köp 3 för 139,00 kr st och Spara 13%

Zedopor anti-snarkningsspray är en enkel och effektiv lösning mot snarkning. Zedopor verkar direkt och ger upp till 8 timmars nattvila. Sov gott utan snarkning med denna billiga och biverkningsfria antisnarkningsspray.

Beskrivning

Detaljer

Vad är Zedopor®?
Zedopor är en danskutvecklad anti-snarkningsspray, som verkar genom att fukta vävnaden längst bak i svalget, och därigenom reduceras de vibrationer som ger upphov till snarkningarna. Zedopor ger omedelbar effekt och de aktiva substanserna förblir kvar i gommen hela natten (8 timmar).

Zedopor anti-snarkningsspray är speciellt utvecklad för att spridas i hela gommen och ge optimal verkan. Zedopor är lätt att använda och kräver ingen tillvänjning. Namnet Zedopor härstammar från latin och betyder: “Lugn, djup sömn”.

Varför välja Zedopor?
• Reducerar snarkning effektivt.
• Verkar direkt.
• Långtidseffekt - ger upp till 8 timmars nattvila.

Pengarna tillbaka-garanti!
Är du förstagångsköpare och tvivlar på att Zedopor har effekt för dig? Tillverkaren lovar full returrätt med garanti om pengarna tillbaka vid bristande effekt. Det medföljer en guide om du önskar utnyttja garantin.

Svenska läkare dokumenterar effekten
Två svenska forskare har undersökt effekten av Zedopor på 20 snarkare i åldern 30 till 67 år. Hela 85 % av deltagarna upplevde att de sov bättre och var mer utvilade. I 60 % av fallen bedömde deras sängpartner att Zedopor gav en signifikant minskad snarkning. Forskarna drog slutsatsen att snarkningen minskade och sömnkvaliteten förbättrades redan efter en natts användning.

Endast naturliga ingredienser
Zedopor® spray mot snarkning innehåller bara naturliga ingredienser och är ofarlig att svälja. Fördelen med Zedopor® är tillsatsen av effektiva vegetabiliska oljor och emulatorer och frånvaron av vissa allergena oljor som har besvärat användare av andra medel.

Enkel användning:
Skaka flaskan innan användning. Luta huvudet bakåt och spraya 3-4 gånger längst bak i gommen. Vänta i 20 sekunder innan du sväljer.

Innehåll: Vitaminer B6, E, C plus olivolja, solrosolja , kamomillolja, pepparmintolja , vegetabiliska oljor samt kaliumsorbat och natriumbensoat.

Vem bör inte använda Zedopor?
Om du lider av sömnapné så bör du kontakta läkare. En del snarkare lider även av sömnapné och de blir inte hjälpta av Zedopor. Sömnapné är upprepade, kortvariga andningsuppehåll under sömnen med sömnproblem som följd, vilket leder till en nedsatt syresättning i blodet. Om du misstänker att du lider av sömnapné, bör du kontakta din läkare.

Tillbehör
 1. SnorBan anti-snarkskena tar bort eller minimerar snarkningarna och förbättrar sömnkvaliteten. SnorBan har dokumenterad effekt och verkar omedelbart. Den är otroligt bekväm, eftersom den formas helt efter användarens tänder. SnorBan är tillverkad i hypoallergen termoplast och har en lätt och slitstark design. Erbjudande: Garanterad effekt eller pengarna tillbaka inom 30 dagar!

  Leveranstid: 3-4 dagar

  398,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  SnorBan snarkskena är bäst i test
 2. Underlättar andningen genom näsan så att snarkningarna lättar. Utvecklad i samarbete med medicinska experter i Sverige.

  Leveranstid: 3-4 dagar

  89,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto
  Snooze näsvidgare underlättar andningen så snarkningen minskas
Omdömen
Skrivet av: Anette
Största förbättringen hittills
(Skrevs den 2019-05-11)
Jag har använt Zedopor i cirka åtta månader. Det är inte någon mirakelkur, men jag har upplevt en stabil och mycket välkommen förbättring. Jag fortsätter med Zedopor och jag tvekar inte att rekommendera andra att ge den en chans.
(* Uppnådda resultat kan variera från person till person.)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Skrivet av: Magnus
Jag är nöjd
(Skrevs den 2018-11-03)
Denna spray är trevlig att använda, och den har en frisk smak av pepparmint. Den fungerar för det mesta, så min fru är väldigt glad för det.
(* Uppnådda resultat kan variera från person till person.)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Skrivet av: Jonas G
Jag har slutat snarka
(Skrevs den 2018-06-13)
Enligt min hustru har jag slutat att snarka, jag stör åtminstone inte hennes sömn mer, och hon har inte hört mig snarka under de 14 dagar som jag nu har använt produkten.
(* Uppnådda resultat kan variera från person till person.)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Ja, helt säkert
Skrivet av: Johannes
Bäst tillsammans med näsvidgare
(Skrevs den 2017-09-22)
Jag har använt sprayen i ca 3 veckor nu. Den har inte stoppat min snarkning, men jag tror att jag snarkar lite mindre nu. Den fungerar bäst tillsammans med näsvidgaren.
(* Uppnådda resultat kan variera från person till person.)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt
Skrivet av: Henry
Den hjälper
(Skrevs den 2017-05-08)
Jag provade den efter att ha sett den på hemsidan. Jag har märkt att den är mycket lätt att använda, och även om den inte är en perfekt kur mot snarkning hjälper den betydligt.
(* Uppnådda resultat kan variera från person till person.)
Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?  : Högst sannolikt

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: Zedopor spray (75 ML)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma