Zedopor spray (75 ML)

Zedopor spray (75 ML)
189,00 kr
 • Köp 3 för 139,00 kr st och Spara 27%
ELLER

Zedopor® är en snarkdämpande spray som är framtagen för att minska eller eliminera snarkningar.

Beskrivning

Detaljer

Vad är Zedopor®?
Zedopor® är ett daskutvecklat snarkmedel som fuktar vävnaden längst bak i svalget, och därmed minskar de vibrationer som orsakar snarkningar. Zedopor® ger en omedelbar effekt, och de aktiva ämnena håller sig i gommen hela natten (8 timmar).

Zedopor® är enkelt att använda, och är speciellt utvecklad för att sprida sig i hela gommen för optimala resultat. Namnet Zedopor kommer från latin och betyder: "Lugn, djup sömn".

Varför välja Zedopor?
• Effektiv verkning i 8 timmar.
• Omedelbar effekt.
• Man behöver inte vänja sig.

Pengarna tillbaka-garanti!
Köper du Zedopor för första gången och är osäker på det funkar för dig? Företaget Medica Nord lovar full returrätt med garanti om pengarna tillbaka om du inte får effekt. Instruktioner medföljer om du vill utnyttja garantin.

Endast naturliga ingredienser
Zedopor® innehåller endast naturligt ingredienser och är helt ofarligt. Fördelen med Zedopor® är tillsatsen av effektiva vegetabiliska oljor och emulatorer samt att det inte innehåller några allergena oljor som har irriterat användare av andra medel.

Innehåll: Vitaminer B6, E, C plus olivolja, solrosolja , kamomillolja, pepparmintolja , vegetabiliska oljor samt kaliumsorbat och natriumbensoat.

Vem bör inte använda Zedopor?
Sök läkare om du lider av sömnapné. En del personer som snarkar lider även av sömnapné, och de kommer inte att hjälpas av Zedopor. Sömnapné är upprepade korta andningsuppehåll under sömnen, med sömnstörningar som följd som kan leda till minskad syremättnad i blodet. Om du misstänker att du lider av sömnapné bör du kontakta läkare.

Tillbehör
 1. SnorBan anti-snarkskena tar bort eller minimerar snarkningarna och förbättrar sömnkvaliteten. SnorBan har dokumenterad effekt och verkar omedelbart. Den är otroligt bekväm, eftersom den formas helt efter användarens tänder. SnorBan är tillverkad i hypoallergen termoplast och har en lätt och slitstark design. Erbjudande: Garanterad effekt eller pengarna tillbaka inom 30 dagar!

  Leveranstid: 2-3 dagar

  Ordinarie pris 449,00 kr

  Specialpris: 398,00 kr

  Inkl. moms, ekskl. porto

  Läs mer
  SnorBan snarkskena är bäst i test
 2. Underlättar andningen genom näsan så att snarkningarna lättar. Utvecklad i samarbete med medicinska experter i Sverige.

  Leveranstid: 2-3 dagar

  69,00 kr
  Inkl. moms, ekskl. porto
  Snooze näsvidgare underlättar andningen så snarkningen minskas
RECENSION

Skriv din egen recension

Du recenserar: Zedopor spray (75 ML)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma