Min kundvagn

Företagsprofil

Mål och värderingar

Vi vill erbjuda kvalitetsprodukter som uppfyller medicinska behov, och som hjälper både läkare och patienter med sömnrelaterade problem på ett kostnadseffektivt sätt. 

Vårt fokus har i över 20 år legat på den vetenskapligt bevisade anti-snarkskenan SnorBan som utvecklades i USA 1994, och som sedan dess har hjälpt över 100 000 snarkare att sova bättre.

Vi har haft så stor framgång med SnorBan att vi idag är exklusiv distributör och representant för SnorBan i hela EU via företaget "SnorBan DK ApS". SnorBan DK ApS är 100 % familjeägt, och vi gör vårt allra bästa för att tillhandahålla snabb och effektiv hjälp. Vi står för våra produkter till 100 %, och erbjuder garanterad effekt eller pengarna tillbaka för vår primära produkt, SnorBan.

SnorBan.se är certifierad av Trygg E-handel

SnorBan är godkänd av Trygg e-handel för att sälja och leverera varor via internet. Det är din säkerhet för trygg handel, både när det gäller de tekniska aspekterna som kryptering av betalningsdata och användning av personuppgifter, men även rent handelsmässiga aspekter som att garantera din returrätt och ångerrätt, mm.
Snorban´s certifikat hittar du här.

Företagsinformation

Företagets juridiska namn: SnorBan DK ApS
Företagsform: Anpartsselskab (da. aktiebolag)
CVR-nummer: 31276071
Etableringsår: 2008
Adress: Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Danmark

Personerna bakom verksamheten
Kristian Luplau (Butiksinnehavare)

Personlig kontakt:
Vi gör vårt bästa för att SnorBan.se ska vara så smidig som möjligt att använda, och vi jobbar hela tiden med att förbättras. Behöver du hjälp? Tveka då inte, utan kontakta oss. Vi är redo är hjälpa till. Kontakta oss: Klicka här

Vi föredrar att kontaktas skriftligen. På det sättet har du både vårt svar i skrift, och det är mycket enklare för oss att återkomma till dig med svar på ytterligare frågor. Om du hellre vill prata med oss, kan du kontakta oss på tel. +45 50549804 alla vardagar mellan kl. 10:00 och 15:00 Om du ringer utanför öppettiderna kan du tala in ett meddelande till oss. Om du så önskar ringer vi sedan upp dig.

Vår monter på Scandefa dental utställning, Köpenhamn 2016

Scandefa 2016

© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071