Min kundvagn

Trygg e-handel

SnorBan.se är certifierad av Trygg E-handel

SnorBan är godkänd av Trygg e-handel för att sälja och leverera varor via internet. Det är din säkerhet för trygg handel, både när det gäller de tekniska aspekterna som kryptering av betalningsdata och användning av personuppgifter, men även rent handelsmässiga aspekter som att garantera din returrätt och ångerrätt, mm.
Snorban´s certifikat hittar du här.

Trygg e-handel - Vad innebär certifieringen?

E-handel
Trygg e-handel är en certifiering för e-handels företag. Det finns idag tusentals aktörer som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att skydda dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter är det dock viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kanske också vill känna trygghet i att företaget kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.

Trygghet
Certifieringen Trygg e-handels syfte är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker även efter du tryckt på "köp". Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel.

Trygg e-handels krav är utformade för att du som konsument skall känna till och ta tillvara dina rättigheter när du handlar via internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.

Fullständig förteckning av Trygg e-handels krav.

Säkerhet
Svensk Distanshandel kontrollerar att kraven följs av de certifierade företagen genom kreditkontroller, provköp samt utredningar vid misstanke om brister. Allt detta sammantaget gör att du som konsument kan känna dig säker på att endast seriösa företag bär Trygg e-handel symbolen.

Trygg e-handel symbolen
För att kontrollera att symbolen är äkta klickar du/håller muspekar över Trygg e-handel symbolen. Varje anslutet företag har ett unikt certifikat på domänen tryggehandel.se.

© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071