Min kundvagn

Ecosym Rengöringsgel 60 ml (För dagligt bruk)

99,00 kr
I lager
SKU
4502

(Inkl. moms, exkl. porto)

För daglig skötsel av SnorBan antisnarkskena. Använd Ecosym gel som effektivt tar bort plack och bakterier från ytan av SnorBan. Tänk på att plack är en vanlig orsak till att det bildas bakterier.

Skonsam och effektiv:
Ecosym gel håller din SnorBan ren utan att påverka det medicinska materialet som SnorBan är tillverkad i. Ecosym gel tar effektivt bort plack och bakterier från ytan av SnorBan-skenan.

Den biologiska tanken:
Ecosym använder sig endast av naturliga ingredienser. Eukalyptusolja ger en behaglig friskhet och en mikroskopisk oljefilm förseglar ytan på SnorBan, så att den håller sig fin i många år. Citronsyra löser upp plack från SnorBan utan att skada skenan. Havssalt stabiliserar och förstärker effekten av citronsyran.

Användning:
Det är enkelt att rengöra SnorBan med Ecosym gel. Häll ett par droppar av rengöringsgelen på skenan och borsta noga med en mjuk tandborste. Var extra noga på insidan. Avsluta med att skölja av SnorBan med vatten. Upprepa processen varje gång du har använt din SnorBan.

För veckolig rengöring av SnorBan rekommenderas Ecosym Forte rengöringsvätska.

Write Your Own Review
Du recenserar:Ecosym Rengöringsgel 60 ml (För dagligt bruk)
Your Rating
© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071