Laser Lite öronproppar 15 PAR

Laser Lite öronproppar 15 PAR
79,00 kr
 • Köp 2 för 69,00 kr st och Spara 13%
ELLER

Laser Lite öronproppar för engångsbruk har en T-formad kontur som underlättar hanteringen och ökar komforten. Laser Lite är tillverkade av ett självjusterande skum som utvidgar sig så att önronpropparna kan användas av nästan alla. Laser Lite dämpar ljudet från omgivningen med 35 dB, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar.

Beskrivning

Detaljer

Låt inte din partners snarkning störa din sömn
Genom att använda öronproppar mot snarkning kan du fortfarande dela sovrum med din partner och ta tillbaka kontrollen över din egen sömn. Laser Lite är enkla att föra in i hörselgången, ger ett enastående skydd mot oljud och är tillverkade i mjukt skum som är bekväma hela natten.

Fakta:
• T-formad kontur som underlättar isättningen och ökar komforten.
• Enkla att föra in, och ramlar inte ut ur höselgången.
• Mjukt skum som inte irriterar öronen och är bekväma hela natten.
• Den mjuka och smutsavvisande ytan förebygger uppbyggnad av smuts.

Godkända enligt EN 352-2. EAN-nr. 0335523011050.

Användningsområden: Ljuddämpning när du ska: sova, läsa, arbeta eller resa. Alla situationer när man kan utsättas för hälsofarligt buller: Rockkonserter, sportevenemang och olika typer av skytte. På arbetsplatsen: Bilindustri, luftfart, byggbranschen, energiproduktion och industri.

Anpassning (instruktioner):

Steg 1 (RULLA):
Börja med att rulla skummet försiktigt för att förhindra veck. Rulla därefter hårdare för att göra materialet så litet och styvt som möjligt. Gå snabbt vidare till nästa steg så att öronproppen inte vidgar sig innan den sitter på plats i örat.

Steg 2 (DRA):
Sträck armen över huvudet och dra ytterörat utåt.

Steg 3 (ISÄTTNING):
För in öronproppen så långt att den når runt krökningen i hörselgången. Detta känns ofta lite obehagligt (men gör inte ont) och kan utlösa en hostreflex. Det är helt normalt.

VARNINGAR och försiktighetsåtgärder:
Ska förvaras utom räckhåll från spädbarn och små barn. Öronpropparna kan fastna i halsen och orsaka andningsproblem, vilket kan leda till allvarlig kroppsskada eller dödsfall. Ta ur öronpropparna med en långsam, roterande rörelse. En snabb borttagning kan skada trumhinnan.

Referenser:
Bruksanvisning Fit-A-Fit, PDF

Bruksanvisning: FILM

Tillbehör
 1. SnorBan anti-snarkskena tar bort eller minimerar snarkningarna och förbättrar sömnkvaliteten. SnorBan har dokumenterad effekt och verkar omedelbart. Den är otroligt bekväm, eftersom den formas helt efter användarens tänder. SnorBan är tillverkad i hypoallergen termoplast och har en lätt och slitstark design. Erbjudande: Garanterad effekt eller pengarna tillbaka inom 30 dagar!

  Leveranstid: 3-4 dagar

  398,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  SnorBan snarkskena är bäst i test
 2. Max öronproppar för engångsbruk är bekväma utan att kompromissa med skyddet, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar. Max erbjuder den bästa ljuddämpningen bland öronproppar för engångsbruk med upp till 37 dB.

  Leveranstid: 3-4 dagar

  89,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto
  Max öronproppar mot snarkning
Omdömen

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: Laser Lite öronproppar 15 PAR

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma