Min kundvagn

Laser Lite öronproppar 15 PAR

119,00 kr
I lager
SKU
4515

(Inkl. moms, exkl. porto)

  • Köp 2 för 99,00 kr varje och Spara 17%

Laser Lite öronproppar för engångsbruk har en T-formad kontur som underlättar hanteringen och ökar komforten. Laser Lite är tillverkade av ett självjusterande skum som utvidgar sig så att önronpropparna kan användas av nästan alla. Laser Lite dämpar ljudet från omgivningen med 35 dB, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar.

Låt inte din partners snarkning störa din sömn
Genom att använda öronproppar mot snarkning kan du fortfarande dela sovrum med din partner och ta tillbaka kontrollen över din egen sömn. Laser Lite är enkla att föra in i hörselgången, ger ett enastående skydd mot oljud och är tillverkade i mjukt skum som är bekväma hela natten.

Fakta:
• T-formad kontur som underlättar isättningen och ökar komforten.
• Enkla att föra in, och ramlar inte ut ur höselgången.
• Mjukt skum som inte irriterar öronen och är bekväma hela natten.
• Den mjuka och smutsavvisande ytan förebygger uppbyggnad av smuts.

Godkända enligt EN 352-2. EAN-nr. 0335523011050.

Användningsområden: Ljuddämpning när du ska: sova, läsa, arbeta eller resa. Alla situationer när man kan utsättas för hälsofarligt buller: Rockkonserter, sportevenemang och olika typer av skytte. På arbetsplatsen: Bilindustri, luftfart, byggbranschen, energiproduktion och industri.

Anpassning (instruktioner):

Steg 1 (RULLA):
Börja med att rulla skummet försiktigt för att förhindra veck. Rulla därefter hårdare för att göra materialet så litet och styvt som möjligt. Gå snabbt vidare till nästa steg så att öronproppen inte vidgar sig innan den sitter på plats i örat.

Steg 2 (DRA):
Sträck armen över huvudet och dra ytterörat utåt.

Steg 3 (ISÄTTNING):
För in öronproppen så långt att den når runt krökningen i hörselgången. Detta känns ofta lite obehagligt (men gör inte ont) och kan utlösa en hostreflex. Det är helt normalt.

VARNINGAR och försiktighetsåtgärder:
Ska förvaras utom räckhåll från spädbarn och små barn. Öronpropparna kan fastna i halsen och orsaka andningsproblem, vilket kan leda till allvarlig kroppsskada eller dödsfall. Ta ur öronpropparna med en långsam, roterande rörelse. En snabb borttagning kan skada trumhinnan.

Referenser:
Bruksanvisning Fit-A-Fit, PDF

Film:

Write Your Own Review
Du recenserar:Laser Lite öronproppar 15 PAR
Your Rating
© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071