Max öronproppar

Max öronproppar
89,00 kr

* Obligatoriska fält

89,00 kr

Max öronproppar för engångsbruk är bekväma utan att kompromissa med skyddet, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar. Max erbjuder den bästa ljuddämpningen bland öronproppar för engångsbruk med upp till 37 dB.

Beskrivning

Detaljer

Max öronproppar för engångsbruk
Max öronproppar sitter bekvämt i örat utan att kompromissa med skyddet. Öronpropparnas design och material garanterar att de sitter perfekt i de flesta öron.

Låt inte din partners snarkning störa din sömn
Genom att använda öronproppar mot snarkning kan du fortfarande dela sovrum med din partner och ta tillbaka kontrollen över din egen sömn. Max öronproppar är enkla att föra in i hörselgången, ger ett enastående skydd mot oljud och är tillverkade i mjukt skum som är bekväma hela natten.

Fakta:
• Världens mest använda öronproppar för engångsbruk.
• Den bästa ljuddämpningen bland öronproppar för engångsbruk.
• Klockformen garanterar en maximal komfort.
• Enkla att föra in, och ramlar inte ut ur höselgången.
• Polyuretanskum förbättrar komforten, i synnerhet vid långvarigt bruk.
• Den mjuka och smutsavvisande ytan förebygger uppbyggnad av smuts.

Godkända enligt EN 352-2. EAN-nr. 0335523011616.

Användningsområden:
Ljuddämpning när du ska: sova, läsa, arbeta eller resa. Alla situationer när man kan utsättas för hälsofarligt buller: Rockkonserter, sportevenemang och olika typer av skytte.
På arbetsplatsen: Bilindustri, luftfart, byggbranschen, energiproduktion och industri.

Förpackningen innehåller 15 par öronproppar.

Anpassning (instruktioner):

Steg 1 (RULLA):
Börja med att rulla skummet försiktigt för att förhindra veck. Rulla därefter hårdare för att göra materialet så litet och styvt som möjligt. Gå snabbt vidare till nästa steg så att öronproppen inte vidgar sig innan den sitter på plats i örat.

Steg 2 (DRA):
Sträck armen över huvudet och dra ytterörat utåt.

Steg 3 (ISÄTTNING):
För in öronproppen så långt att den når runt krökningen i hörselgången. Detta känns ofta lite obehagligt (men gör inte ont) och kan utlösa en hostreflex. Det är helt normalt.

VARNINGAR och försiktighetsåtgärder:
Ska förvaras utom räckhåll från spädbarn och små barn. Öronpropparna kan fastna i halsen och orsaka andningsproblem, vilket kan leda till allvarlig kroppsskada eller dödsfall. Ta ur öronpropparna med en långsam, roterande rörelse. En snabb borttagning kan skada trumhinnan.

Referenser: 
Fix-A-Fit-instruktioner
Bruksanvisning, PDF


Tillbehör
 1. SnorBan anti-snarkskena tar bort eller minimerar snarkningarna och förbättrar sömnkvaliteten. SnorBan har dokumenterad effekt och verkar omedelbart. Den är otroligt bekväm, eftersom den formas helt efter användarens tänder. SnorBan är tillverkad i hypoallergen termoplast och har en lätt och slitstark design. Erbjudande: Garanterad effekt eller pengarna tillbaka inom 30 dagar!

  Leveranstid: 3-4 dagar

  398,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  SnorBan snarkskena är bäst i test
 2. Laser Lite öronproppar för engångsbruk har en T-formad kontur som underlättar hanteringen och ökar komforten. Laser Lite är tillverkade av ett självjusterande skum som utvidgar sig så att önronpropparna kan användas av nästan alla. Laser Lite dämpar ljudet från omgivningen med 35 dB, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar.

  Leveranstid: 3-4 dagar

  79,00 kr
  Inkl. moms, exkl. porto

  Läs mer
  Öronproppar till natten. Bästa öronpropparna för en god natts sömn!
Omdömen

Skriv din egen recension

Ditt omdöme om: Max öronproppar

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ditt betyg
Fördelar Nackdelar

Ange fördelar, separera med komma

Ange nackdelar, separera med komma