Min kundvagn

Max öronproppar

129,00 kr
I lager
SKU
4516

(Inkl. moms, exkl. porto)

  • Köp 2 för 109,00 kr varje och Spara 16%

Max öronproppar för engångsbruk är bekväma utan att kompromissa med skyddet, så att du kan sova gott utan att störas av din partners snarkningar. Max erbjuder den bästa ljuddämpningen bland öronproppar för engångsbruk med upp till 37 dB.

Max öronproppar för engångsbruk
Max öronproppar sitter bekvämt i örat utan att kompromissa med skyddet. Öronpropparnas design och material garanterar att de sitter perfekt i de flesta öron.

Låt inte din partners snarkning störa din sömn
Genom att använda öronproppar mot snarkning kan du fortfarande dela sovrum med din partner och ta tillbaka kontrollen över din egen sömn. Max öronproppar är enkla att föra in i hörselgången, ger ett enastående skydd mot oljud och är tillverkade i mjukt skum som är bekväma hela natten.

Fakta:
• Världens mest använda öronproppar för engångsbruk.
• Den bästa ljuddämpningen bland öronproppar för engångsbruk.
• Klockformen garanterar en maximal komfort.
• Enkla att föra in, och ramlar inte ut ur höselgången.
• Polyuretanskum förbättrar komforten, i synnerhet vid långvarigt bruk.
• Den mjuka och smutsavvisande ytan förebygger uppbyggnad av smuts.

Godkända enligt EN 352-2. EAN-nr. 0335523011616.

Användningsområden:
Ljuddämpning när du ska: sova, läsa, arbeta eller resa. Alla situationer när man kan utsättas för hälsofarligt buller: Rockkonserter, sportevenemang och olika typer av skytte.
På arbetsplatsen: Bilindustri, luftfart, byggbranschen, energiproduktion och industri.

Förpackningen innehåller 15 par öronproppar.

Anpassning (instruktioner):

Steg 1 (RULLA):
Börja med att rulla skummet försiktigt för att förhindra veck. Rulla därefter hårdare för att göra materialet så litet och styvt som möjligt. Gå snabbt vidare till nästa steg så att öronproppen inte vidgar sig innan den sitter på plats i örat.

Steg 2 (DRA):
Sträck armen över huvudet och dra ytterörat utåt.

Steg 3 (ISÄTTNING):
För in öronproppen så långt att den når runt krökningen i hörselgången. Detta känns ofta lite obehagligt (men gör inte ont) och kan utlösa en hostreflex. Det är helt normalt.

VARNINGAR och försiktighetsåtgärder:
Ska förvaras utom räckhåll från spädbarn och små barn. Öronpropparna kan fastna i halsen och orsaka andningsproblem, vilket kan leda till allvarlig kroppsskada eller dödsfall. Ta ur öronpropparna med en långsam, roterande rörelse. En snabb borttagning kan skada trumhinnan.

Write Your Own Review
Du recenserar:Max öronproppar
Your Rating
© SnorBan.se - all rights reserved - SnorBan Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - Denmark - Tlf. +45 50549804 - Vat no. DK31276071